Mis geen pakketjes meer met de Ring Video Deurbel

Hij is er al een tijdje, maar de laatste weken krijgt de vernieuwde variant de nodige aandacht op radio en tv: de Video Deurbel 2 van Ring. Met deze handige deurbel hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je een pakketje of bezoeker mist, want hij is uitgerust met camera en wifi. Hartstikke handig natuurlijk, want je ontvangt bij elk bezoek een push-notificatie en je kunt meteen zien wie er aan de deur is.

Door de 720p-camera met nachtzicht kun je ook ’s nachts ongewenst bezoek bij de voordeur in de gaten houden en kun je instellen dat je ook daarvan een push-notificatie (iOS en Android) wil ontvangen. En als je niet thuis bent, kun je digitaal praten met je bezoek. Erg praktisch als je een pakketje verwacht, want je kan de bezorger dan altijd vragen het pakketje ergens uit het zicht neer te leggen. Oftewel: geen gemiste pakketjes meer, zodat je zeker weet dat je je pakketjes op het gewenste moment in huis hebt!

Je kunt de deurbel aansluiten op je huidige deurbel of via de interne batterij, welke ongeveer een jaar mee gaat. De nieuwe variant, de Ring Video Deurbel 2 is voor €179,- te koop bij onderstaande winkels. Overigens geldt bij al deze winkels natuurlijk vandaag besteld = morgen in huis. Meer elektronicawinkels waar dat geldt, vind je hier.

Voor de ondernemers onder ons is dit artikel van Sprout overigens de moeite waard. De oprichter van Ring (toen nog DoorBot) kreeg in 2013 in het Amerikaanse tv-programma Shark Tank nul op het rekest toen hij een investering wilde ophalen voor zijn deurbellen (zie video hieronder), maar heeft onlangs met de verkoop van zijn bedrijf aan Amazon voor ongeveer 1 miljard dollar revanche genomen. Hij vraagt in de video om $700.000 voor 10% in het bedrijf, wat met de huidige exitprijs neer zou zijn gekomen op $100 miljoen. Degenen die niet wilden investeren, zullen zich dus nog wel even achter de oren hebben gekrabt.


Laatste bewerking: 26 oktober 2018